Welkom

Welkom (terug) op onze (herstelde) website. Hij is nog niet helemaal af, maar er wordt aan gewerkt om de pagina’s zo snel mogelijk gevuld te hebben en alle functionaliteiten er in verwerkt te hebben.
Op deze website zullen berichten worden geplaatst met nieuws over de vereniging en alles wat daarmee samenhangt. Verder zullen worden toegevoegd: foto’s, polls, recepten, onze filmcollectie, etc. Ideeën, vragen en opmerkingen kunt u kwijt bij de webcommissie: webcie@mostleiden.nl
Oke, leuk allemaal, maar wanneer is het weer klaar? We hopen voor februari alles goed draaiende te hebben voor de toekomst en bouwen ondertussen het archief en gebruikersbestand weer aan (oplettende, misschien al wat oudere leden, zouden het aan dit bericht al kunnen zien).

De webcomissie

Dit bericht is geplaatst in Geen categorie. Bookmark de permalink.

Geef een reactie