Nablik op de kookcursus van 11 november

Kookcursus 11 november

Het is alweer even geleden maar toch we wilden toch nog even het grote succes van de kookcursus dit jaar delen.
Oh wat een lekkernijen zijn op deze avond weer klaargemaakt. De kookcommissie heeft ons de grootste geheimen van de Russische keuken geopenbaard. Zo maak je de perfecte champignonsoep lekker waterig en gebruik je gewoon azijn van huisgenoot voor je wortel-appel-honing-notensalade als je geen limoenen kan vinden (dacht je soms dat je die ook in de Продукты in Norilsk hebt?)
Пирожки moeten er naast de fantastische smaak er ook fantastisch uitzien (zie foto, alsof een rasechte бабушка ze gemaakt heeft) en Пельмени is natuurlijk altijd gewoon feest.
Uiteraard mocht de oude vertrouwde блины ook niet ontbreken (de сметана helaas wel, we moesten het doen met cottage cheese) op deze schitterende avond.

Al met al een fantastisch maal!
Hartelijk dank, Kookcommissie en aanwezigen!

Dit bericht is geplaatst in Geen categorie. Bookmark de permalink.

Reacties zijn gesloten.