Commissies

Naast het bestuur bestaat MOST ook uit een aantal commissies om het bestuur te ondersteunen en vooral ook om samen mooie avonturen te beleven. Dit jaar zijn de volgende commissies actief bij MOST:

Kookcommissie
De kookcommissie die de Russische lunches en andere maaltijden verzorgt. Het kerstdiner wordt ook door deze commissie gemaakt. Een hele leuke en leerzame commissie, niet alleen leer je snel en goed koken voor verschillende groepen in alle soorten en maten, maar je leert ook Russisch koken!

Reiscommissie
De reiscommissie organiseert elk jaar weer een fantastische trip naar het buitenland. Veel prestige en plezier is gegarandeerd in deze commissie. Niks geeft zoveel voldoening als een succesvolle reis organiseren.

Webcommissie
De webcommissie is voornamelijk bezig met het up-to-date houden en vernieuwen van de website.

Feestcommissie
De feestcommissie houdt zich bezig, zoals de naam al doet vermoeden, met het organiseren van feestjes. “Feestjes?” hoor ik u denken, jazeker feestjes. MOST organiseert in samenwerking met andere verenigingen elk jaar wel een paar feestjes en dan moet deze commissie opdraven bij de voorbereidingen, het opzetten en het aftuigen. Ook organiseert de Feestcie de eindejaarsbarbecue en samen met de Kookcie het Russisch Kerstdiner.

lustrumcommissie
Voor dit 20ste bestuursjaar is een speciale lustrumcommissie ingesteld. De leden bepalen zelf hoe zij het lustrumjaar gaan vieren; of dit met een groot gala is, een almanak, of beide, wordt een verrassing!

Reacties zijn gesloten.